Članci

Sportsko-jezički kamp na Halkidikiju

Datum objavljivanja četvrtak, 22 decembar 2016 Autor Jelena

Ukoliko želite da vaše dete provede leto aktivno, onda je boravak u jezičko-sportskom kampu Skouras na Halkidikiju pravo rešenje za Vas.

Smešten na prvom prstu Halkidikija u blizini gradića Nees Fokies, na predivnoj obali, ovaj veliki kamp svojim bogatim sadržajima nudi mogućnosti koje će odgovoriti potrebama različite dece uzrasta od III do VIII razreda. Boravak u kampu je maštovito osmišljen – svojim kapacitetima podržava i nudi na dnevnom nivou kombinaciju časova engleskog jezika i veliki izbor sportskih aktivnosti – plivanje, fudbal, košarka, odbojka, tenis, badminton, streljaštvo, kapoera, tekvondo, šah, parkur, veslanje, mini golf, vožnja rolera i bicikla, jahanje. Osim sportskih aktivnosti, u kampu se organizuju art radionice, kao i skole savremenog plesa ( hip-hop, break dance, zumba).

Deca su smeštena u moderniim, čistim i lepim bungalovima, obezbeđena im je hrana i supervizija članova Skouras tima, obučenih za sve aktivnosti ( nastavnici, treneri, lekari, medicinsko.osoblje, itd.)

U zavisnosti od broja đaka, grupa koja se formira u organzaciji naše škole imaće jednog ili više naših profesora za pratioce na putovanju i tokom celog boravka u njemu.

Cena ovakvog letovanja u periodu od 20.08. do 29.08.2017.iznosi 305 e i uključuje: - prevoz - boravak - 4 obroka - sportske aktivnosti - časove engleskog jezika Kliknite na fotografiju kako biste pokrenuli video

skouras-kamp-video

© 2018 Centar za strane jezike Matilda. Sva prava zadržana.