Christmas craft na Vidikovcu

Datum objavljivanja utorak, 31 decembar 2013 Autor Jelena

jelenina-radionica-naslovnaPoslednji radni dan ove godine u Matildi protiče uz Cristmas craft sa prof. Jelenom Mihajlov. Puno dece koja kreiraju čestitke, uživaju uz kolačiće i s radošću dočekuju zimski raspust. Pogledajte fotografije sa radionice gde se tražilo mesto više...

Opširnije: Christmas craft na Vidikovcu

Christmas craft na Labudovom brdu

Datum objavljivanja subota, 21 decembar 2013 Autor Jelena

christmas2013 041Družina malih kreativaca se okupila i ove godine na radionici prof. Valentine u školi na Labudovom brdu. Napravili su 3D čestitku, svako je imao svoju ideju kako će obući Sneška i okititi jelkice. Šljokice, čokoladice i smeh su obeležili ovo veče kada su se svi lepo proveli. Pogledajte kako su napravljene čestitke lepe i originalne.

Opširnije: Christmas craft na Labudovom brdu

Christmas craft u Matildi na Vidikovcu

Datum objavljivanja četvrtak, 13 decembar 2012

christmascraftvidikovac

Decembarski dani u Matildi prolaze u duhu praznika koji nam se bliže.

Da smo spremni da ovu godinu ispratimo i narednu dočekamo u radosti, veselju i sa puno kreativnosti pokazali su naši đaci na sinoćnjoj Novogodišnjoj radionici koju je za njih priredila prof. Suzana Vićentić.

Kroz igru sa zanimljivim materijalima, uz vesele praznične pesmice iz različitih zemalja, pustili su svojoj mašti na volju i vidite šta su sve lepo napravili...

Opširnije: Christmas craft u Matildi na Vidikovcu

Christmas craft u Matildi na Labudovom brdu

Datum objavljivanja subota, 22 decembar 2012 Autor Jelena

naslovna-christmas-craft-lb4

U prazničnom raspoloženju i uz dobru zabavu protekla je još jedna radionica, ovoga puta u školi na Labudovom brdu. Posle upoznavanja i prvih koraka u pravljenju ukrasa, atmosfera se zagrejala i odmah su vešte ruke naše dece seckale, lepile, dizajnirale svoje ukrase, dodavajući jedni drugima materijale, podržavajući jedni druge, hvaleći njihovih ruku delo.

Svi su uživali i poneli ukrase kući, uz koju čokoladicu i bombonu, znajući da će se prijaviti za sledeću radionicu... Slike prenose samo mali deo atmosfere, pogledajte!

Opširnije: Christmas craft u Matildi na Labudovom brdu

Filmska radionica na nemačkom je otkazana

Datum objavljivanja petak, 19 oktobar 2012 Autor Jelena

filmska-radionica

Profesorka Suzana Vićentić otvara novu sezonu kreativnih radionica u Matildi. Tema njene radionice je didaktizacija nemačkog filma “Emil und die Detektive” po romanu jednog od najpoznatijih nemačkih pisaca za decu, Eriha Kestnera.Učenici će se upoznati sa kultnim junacima koji su obeležili mnoga detinjstva na nemačkom govornom području i otkriti zašto su deca ponekad bolji detektivi od odraslih.

Datum i vreme: 31.10.2012. od 18.30 do 21.00

Mesto: škola na Vidikovcu

Uzrast: V,VI,VII razred

Broj učesnika: 5 - 12 dece

RADIONICA JE NAŽALOST OTKAZANA ZBOG NEDOVOLJNOG BROJA PRIJAVLJENE DECE!

LA SOIREE DES CHANSONS ET DES GATEAUX FRANCAIS - radionica

Datum objavljivanja sreda, 23 maj 2012 Autor Jelena

Milena radionica

Na kreativnoj radionici prof. Milene Seizović posvećenoj francuskoj kulturi, deca su se uz francuske šansone i poslastice, uz razne aktivnosti, otkrila šta je Ajfelov toranj, Versaj, Notr-Dam, a šta Trijumfalna kapija i Luvr.

Da li zbog inspirativne muzike ili zbog kroasana koje je poslužila naša profesorka, deca su oslobodila svoju maštu i uz smeh učestvovala u predviđenim aktivnostima, o čemu najbolje govore slike koje možete videti ovde...

Opširnije: LA SOIREE DES CHANSONS ET DES GATEAUX FRANCAIS - radionica

You can be a great artist too! - radionica

Datum objavljivanja utorak, 24 april 2012

lora-radionica

Kroz kreativnu igru na radionici sekretarice Lore Mitić, naši đaci su pokazali da mogu napraviti neka od remek dela najpoznatijih modernih slikara. Uz puno smeha i zabave prepustili su se magiji umetničkog stvaranja kao i otkrivanja značenja umetničkih dela.

Ko je bio Gogen, Matis, Dega a ko Frida Kalo možete videti na sledećim fotografijama :

Opširnije: You can be a great artist too! - radionica

EASTER CRAFT radionica

Datum objavljivanja subota, 07 april 2012 Autor Jelena

easter1

Uskršnje raspoloženje je stiglo u Matildu!

Na radionici prof. Ivane Jelenković deca su napravila korpice i oslikala uskršnja jaja, svi su se lepo zabavili i pokazali svoju kreativnost. Pogledajte fotografije sa radionice ovde:

Opširnije: EASTER CRAFT radionica

© 2018 Centar za strane jezike Matilda. Sva prava zadržana.