Kako se usavršavamo

Datum objavljivanja sreda, 01 februar 2012

Profesorski tim naše škole, osim obaveznog univerzitetskog obrazovanja i velike ljubavi prema poslu, karakteriše i neprestani rad na sebi i stalno profesionalno usavršavanje, o čemu najbolje govore sledeći postovi.

TESOL konferencija u Francuskoj

Datum objavljivanja petak, 29 novembar 2013

paris-2013-naslovna

Da Pariz nije isključivo grad dobrog provoda, sjajne umetnosti, visoke mode i izvrsnih restorana već i veoma produktivne razmene znanja potvrdila je i ovogodišnja TESOL konferencija koja se tamo održala od 22 do 24.11.2013. A kakve zanimljive govornike je ponudila, poput Scott-a Thornbury, Sue Palmer i Rosa Aronson sa novim pristupima metodologiji jezičke edukacije, imali smo zadovoljstvo da čujemo od direktorke Slavice Krsmanović koja je tim povodom i posetila Pariz.

Opširnije: TESOL konferencija u Francuskoj

Oxford Day 2013

Datum objavljivanja četvrtak, 14 novembar 2013

The English Book Oxford Day 2013

Kao i svake godine, naše profesorke su sa direktorkom škole prisustvovale i ovogodišnjem seminaru The English Book Oxford Day koji se održao 09.11. u Sava Centru. Osim poznatog lingviste David-a Crystal-a, o novim trendovima u metodologiji nastave engleskog jezika govorili su i Adrian Tennant i Lindsay Clandfield, dok je Jan Blake sve prisutne na interesantan način uvela u svet pripovedanja. Kao poslastica za kraj ovog druženja svirao je The Beatles tribute band.

Radionica prof. Valentine na konferenciji u Varni

Datum objavljivanja sreda, 10 jul 2013

naslovna-varna-valentina-nikolovski (3)Ubrzo posle konferencije u Tuzli, profesorka Valentina Nikolovski učestvuje na jos jednoj konferenciji profesora engleskog jezika. Kolege iz Bugarske su organizovale svoju godišnju BETA konferenciju u gradu Varni na obali Crnog mora gde je prof. Valentina održala radionicu pod nazivom "Exploring Tenses In The Modern World".

Opširnije: Radionica prof. Valentine na konferenciji u Varni

Radionica prof. Valentine na konferenciji u Tuzli

Datum objavljivanja utorak, 09 jul 2013

Copy of Tuzla-valentina-nikolovskiaProfesorka Valentina Nikolovski je održala samostalnu radionicu "Let Me Introduce Myself" na konferenciji TETA u Tuzli. Druženje sa kolegama iz regiona i Evrope kao i topla dobrodošlica domaćina učinili su ovu konferenciju događajem koje ćemo svake godine posećivati!

Opširnije: Radionica prof. Valentine na konferenciji u Tuzli

Cambridge Day 2013.

Datum objavljivanja ponedeljak, 25 februar 2013

vest10 01

U subotu, 9.02.2013. u Sava Centru, u organizaciji Cambridge University Press-a i Britanskog saveta, održana je godišnja Cambridge Day konferencija kojoj su prisustvovali i profesori naše škole.

Opširnije: Cambridge Day 2013.

© 2018 Centar za strane jezike Matilda. Sva prava zadržana.